Uw taal: NL

 

PopulairExclusieve patroontegels

Cementtegels waren rond 1900 heel populair ter verfraaiing van herenhuizen en publieke gebouwen. De Belgische handgemaakte patroontegels met weelderige motieven werden in die periode over gans de wereld geëxporteerd.

 

Bij David & Goliath vindt u vandaag opnieuw een exclusieve collectie tijdloze cementtegels. Onze motieven zijn zowel gebaseerd op oude vloeren als op hedendaagse tegelontwerpen.

 

Zo hebben we rijke belle-époquemotieven en kleurrijke vintagetegels, strakke art-deco vloeren en tijdloze klassieke patronen en designtegels van hedendaagse kunstenaars. 

Tijdloze cementtegels

Onze eenkleurige uni-cementtegels geven warmte aan hedendaagse interieurs.

De cementtegels van David & Goliath worden nog volledig met de hand gemaakt en zijn van zeer hoge kwaliteit, wat ze heel onderhoudsvriendelijk maakt.

Wij leveren vanuit eigen stock tegels en aangepaste onderhoudsproducten naar gans Europa. Cementtegels op maat zijn eveneens mogelijk.


Vraag een staal aan om u te verzekeren van de kwaliteit van de David en Goliath cementtegels, of ontwerp uw vloer op onze floorbuilder.  U kan ook onze toonzaal bezoeken in Gent.